job i conscius

Webdesign

Et godt website er ikke et standardiseret produkt. Udover at tage hensyn til din målgruppe og deres ønsker, er et godt website udviklet med stor forståelse for din forretningsgang og målet med din online tilstedeværelse. Vi gør meget ud af at forstå din forretning, og vi tager altid en uforpligtende snak om dine behov, inden vi kommer med forslag til forbedringer. Derfor får du mere ud af at samarbejde med os.

Herunder er blot et lille udsnit af de begreber, vi arbejde med:

Brugervenlighed

Er det nemt for gæsterne på dit website at finde den information, de leder efter? Somme tider er det, der er logisk for dig som administrator, ikke lige så logisk for dine kunder. Det kan også være, at alt det, som du synes er vigtigt at formidle, faktisk er mindre vigtigt for gæsterne på dit website. For meget information eller en kompliceret struktur kan betyde at besøgende forlader dit site med uforrettet sag ? og derfor ikke benytter sig af dine tilbud.

Flows

Hvordan sikrer du, at besøgende på dit website lægger vejen forbi netop det indhold, du ønsker, de skal se? Brugeradfærd kan være svær at forudsige, men med de rigtige værktøjer er det faktisk muligt at øge chancen for, at besøgende på dit site bliver ledt hen til netop det indhold, du ønsker.

Call to action

Hvad ønsker du, at besøgende skal foretage sig på dit site? Hvilken adfærd er optimal i forhold til at styrke din forretning? Med et velplaceret ?Call to action? kan du opnå større indsigt i dine kunders adfærd, og du kan øge chancen for, at de udfører de handlinger, du ønsker. Det kan være tilmelding til nyhedsbrev eller arrangementer, tilkendegivelser på dine sociale medier, henvendelse til kundeservice eller direkte køb af dine produkter.

Vil du høre mere?

Vi tilbyder alt fra faglig sparring om dit nuværende website til udvikling og levering af et nyt og spændende site, der vil fange netop dine brugere. Udover vores egenudviklede cms-system, CMD, arbejder vi med alle de gængse cms-systemer på markedet.

Vi kontakter dig gerne, hvis du indtaster dine oplysninger her.

Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 70 20 46 63.

Udvalgte cases


  seas

  nordjysk elhandel

  sdc