conscius den jyske sparekasse

Investeringskunder får udvidet online service med MarketShare

Den Jyske Sparekasses investeringskunder har fået en udvidet online service. Conscius har leveret MarketShare til sparekassens netbank og hjemmeside. Investeringschef i Den Jyske Sparekasse, Per Runge siger:

"Vi vil gerne have mange aktive investeringskunder, og det vigtigste for os er at kunne tilbyde dem realtidskurser online, så de ikke behøver at gå andre steder hen. Vi forventer, at det fremover bliver essentielt for denne type kunder at kunne følge kurserne i realtid."

Flere private investeringskunder

Per Runge forventer, at segmentet af private investeringskunder, der ønsker at tage aktiv del i deres investeringer, vil vokse i fremtiden. Det er et kundesegment, som Den Jyske Sparekasse nu giver en særlig service; dels for at kunne tiltrække nye kunder, dels for at kunne servicere eksisterende kunder. 

Om Den Jyske Sparekasse

Den Jyske Sparekasse er et lokalt pengeinstitut, som har sit virke i Midt- og Østjylland. Sparekassen har nu 17 filialer fordelt i det midtjyske med 280 ansatte. Sparekassens primære målgruppe er private personer og mindre- og mellemstore erhvervsvirksomheder.
 

Vil du vide mere?

Vi kontakter dig gerne til en uforpligtende snak, hvis du indtaster dine oplysninger her

Du er også velkommen til at ringe til os på tlf.: 70 20 46 63.