Forretningsforståelse

Vi er vokset op i finanssektoren. Vi forstår branchens kompleksitet og individuelle kundebehov, og vi ved, at sikkerhed og sporbarhed er nøgleord i din forretning. Derfor udvikler vi fleksible produkter til finansbranchen, der møder dit og dine kunders behov for brugervenlige løsninger, der giver sikkerhed i komplekse beslutningsprocesser.

Fleksibilitet

Vi har fokus på at udvikle og implementere vores løsninger i tæt samarbejde med hver enkelt kunde. Vi er med hele vejen fra idé over udvikling og implementering til den efterfølgende support og videreudvikling. Derfor vil du opleve, at den færdige løsning passer ind i din hverdag og fungerer gnidningsfrit med din øvrige softwareopsætning.

Udbytte

Med vores finansplatform, CMD, kan du få overblik over dine forskellige websites og intranet og tilbyde en række netbank- og onlineservices. Med handelsløsningen MarketShare får dine kunder en overskuelig markedsplads, hvor de kan disponere over deres værdipapirer. Tilsammen effektiviserer vores produkter din arbejdsgang, gør dig attraktiv over for nye kunder og øger handel på dine sider.